gemiddeld
20 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Paasrepen

Paasrepen

ingrediënten


bestellen
20 min
125 gram minimarshmallows

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel stroop

dit product is niet beschikbaar

250 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

250 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 11.67

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.72

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.49
60 gram boter

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
125 gram biscuits

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.14

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.39
1 handje paaseitje

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15
1 handje smartie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15

benodigdheden

rechthoekige bakvorm

vershoudfolie

  • 1 Bekleed de vorm met een dubbele laag vershoudfolie. Smelt alle gehakte chocolade met de boter en stroop in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie). Roer af en toe door.
  • 2 Schep de marshmallows en de bisuitjes door de gesmolten chocolade. Verdeel het lauwwarme chocolademengsel over het folie in de bakvorm en strijk het oppervlak niet te glad.
  • 3 Halveer wat paaseitjes en druk ze met de chocoladesnoepjes in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd de chocolade voor het serveren in circa 8 repen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 575 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 7 gram